dimecres, 13 de maig del 2009

EL CARRER DELS BONSAIS (Microcontes)

(Mur de l'antic jardí botànic. Puçol)
UNA DIFÍCIL SITUACIÓ
El director de la sucursal número tres del Banc-Expres, situada al carrer dels Bonsais número deu, en Manuel Calestalvi, havia deixat l’ordre que en el moment que en Josep Moltsdoblers posara els peus a l’oficina el feren passar directament al seu despatx.
–La situació creada per aquest client es fa per moments més insuportable –va rematar.
Encara no havia passat una hora que Moltsdoblers entrava al despatx.
–Seieu, senyor Moltsdoblers. Supose que ja sabeu per què us he fet cridar. –I, sense deixar-lo intervindre, prosseguí–: Això no pot continuar així, la situació ha arribat a un punt en el qual em veig obligat a preguntar-li per què ens fa vosté aquesta mala passada. Som el seu banc de tota la vida, creia que la confiança era mútua, però veig que les coses no són com em pensava. Com ha pogut fer-nos una cosa així, senyor Moltsdoblers? Vós podíeu haver triat la competència per a efectuar aquesta mala jugada. Així és que, vista la situació, no puc fer altra cosa més que demanar-vos per favor que retireu els vostres dècims de loteria premiats amb la grossa de Nadal. Els treballadors d’aquesta entitat som oficinistes humils, acostumats a treballar amb l’estalvi de la gent del barri, i no tenim la pretensió de convertir-nos en grans financers. Senyor Moltsdoblers, com ha pogut fer-nos una cosa així?

2 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

la realitat és ben diferent, i els banquers es tornen ensucradament amables amb qui guanya la loteria, encara que mesos abans li hagin denegat un crèdit. Quina ràbia!

Jesús M. Tibau ha dit...

T'informo que he inclòs aquest post a la secció Blogs degustació d'avui